Neuville vola sobre les pistes de Portugal (EFE)
Motor

Thierry Neuville, encara més líder a Portugal

Actualitzat

Thierry Neuville és a només 50 quilòmetres de recuperar la primera posició al capdavant del Mundial. El pilot de Hyundai només ha necessitat guanyar un dels sis trams cronometrats del dia, i, tot i així, ha augmentat la diferència a 40 segons respecte al segon classificat, Elfyn Evans.

El britànic és la referència a l'equip M-Sport després dels problemes d'ahir de Sébastien Ogier i té a tocar el primer podi de la temporada. Com ahir, la tercera posició continua sent per a Dani Sordo, però el cantàbric haurà de lluitar fins a l'últim quilòmetre per aconseguir el tercer podi de les quatre últimes curses.

Una virolla en el darrer tram del dia li ha fet perdre uns segons preciosos, i ara té el finlandès Teemu Suninen a només quatre segons. Si ahir l'ensurt el va posar Hayden Paddon, avui ha sigut un habitual en accidents espectaculars com Kris Meeke. El Citroën ha impactat amb violència contra els arbres a la tercera especial de la jornada. Kris Meeke i el seu copilot, Paul Nagle, han sortit pel seu propi peu, després han sigut traslladats a l'hospital de Porto per precaució, i ja els han donat l'alta.

Anar al contingut