Actualitat blaugrana

Thierry Henry nega que hagi arribat a cap acord amb el Barça, tal com publiquen alguns mitjans

Thierry Henry jugarà al Barça les tres pròximes temporades, segons "France Football". El diari francès explica que el club blaugrana pagaria 25 milions d'euros a l'Arsenal en concepte de traspàs, però el jugador assegura que encara no ha decidit el seu futur esportiu. Ho ha dit a "L'Équipe". A més, un dels representants del davanter francès ha negat al diari "The Sun" que hi hagi un acord entre Henry i el Barça. Segons la revista francesa, l'internacional francès cobraria 10 milions d'euros per temporada i el Barça en pagaria 25 a l'Arsenal en concepte de traspàs.

Actualitzat

L'oferta del Barça a Thierry Henry és de tres temporades, amb un sou de 10 milions d'euros per temporada, i sembla que el jugador hi està d'acord, però encara no ha pres cap decisió. El Barça està disposat a pagar a l'Arsenal 25 milions d'euros, però el club anglès en vol més i algun jugador a canvi. El Barça no informarà de l'estat de les negociacions fins que acabi la Lliga.

Henry farà 30 anys el mes d'agost i aquesta temporada només ha jugat 17 partits a causa de les lesions, i ha fet 10 gols. L'Arsenal ha acabat la temporada en blanc pel que fa a títols. El Barça ja va intentar fitxar-lo la temporada passada. Aleshores també havia arribat a un acord amb el jugador, però Henry es va fer enrere després de perdre la final de la Lliga de Campions i que el seu entrenador, Arsene Wenger, el convencés per quedar-se. 

Però sembla que aquesta vegada el jugador està més convençut que la seva etapa al club anglès ja s'ha esgotat i estaria disposat a canviar d'aires. Veurem quants capítols dura aquest culebrot.

Eto'o no ho veu gaire bé

La possible arribada de Thierry Henry al Barça no entusiasma gaire Samuel Eto'o. El camerunès, que avui ha compartit acte publicitari amb el seu amic Jorge Lorenzo, considera que el Barça té altres prioritats. "Està bé tenir la millor davantera del món, però també la millor defensa", ha explicat el camerunès.

Després de la final de París, Henry va anunciar, contra pronòstic, que es quedava a l'Arsenal. Un any després es pot convertir en company de Ronaldinho.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut