Barça

Thiago Silva, central brasiler del Milan, s'ofereix al Barça

La llista de possibles reforços del Barça, de cara a la temporada vinent, continua creixent. L'últim a sumar-s'hi ha estat el central del Milan Thiago Silva. El més curiós del cas, però, és que ha estat el mateix jugador el que ha reconegut converses amb el Barça. Les paraules de Thiago Silva a la televisió brasilera confirmen, però, que el club té diferents flancs oberts. Cesc, Rossi i Alexis Sánchez continuen sent els primers de la llista. Ara, si aquests fitxatges no prosperen, el Barça ja treballa en un pla B més econòmic, més d'acord amb la política d'austeritat financera del club.

Actualitzat
Per si de cas els fitxatges de Cesc, Alexis Sánchez i Rossi s'espatllen, la secretaria tècnica del Barça té opcions alternatives. Pel que s'ha descobert per part del mateix jugador, una d'aquestes propostes seria el central brasiler del Milan Thiago Silva. Es tracta d'un central ràpid, amb bon joc aeri, de 26 anys, que s'ha consolidat a la defensa del conjunt italià. Malgrat que el seu representant Paulo Tonietto ha negat cap acord amb el conjunt blaugrana, Thiago Silva ha estat molt clar: "Ja he tingut contactes amb gent del Barça. I tot està ben lligat perquè les converses vagin per bon camí. Ara és qüestió de parlar-ne, ja que jo sóc jugador del Milan. Vaig renovar fa tres mesos fins al 2016, per tant el que han de fer ara és parlar directament amb el club".

Willian i Pastore, alternatives ofensives

No és l'únic nom. Pel que fa a la línia ofensiva, també hi ha preparades alternatives a Rossi i Alexis. Seria el cas del davanter brasiler del Xakhtar Willian. Aquesta temporada ja s'ha enfrontat amb el Barça i va ser un dels jugadors més valorats per Guardiola. De fet, el seu club es mostra obert a un traspàs. Un altre que vol deixar el seu equip, el Palerm, i somia a acompanyar Messi a la davantera blaugrana és l'argentí Pastore. Un altre dels noms que podrien aparèixer si les operacions engegades no acaben de quallar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut