Unai Emery, durant l'entrenament del PSG (Reuters)
Lliga de Campions

Thiago Motta es queda fora de la llista de convocats del PSG per al partit al Bernabéu

El migcampista italobrasiler, que havia tornat aquest passat cap de setmana a jugar un partit oficial després de superar una llarga lesió que el va mantenir uns mesos fora dels terrenys de joc, ha estat descartat per decisió tècnica

Actualitzat

El París Saint-Germain espera fer al Bernabéu un bon partit que li permeti tenir opcions d'accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. El paper de l'exblaugrana Neymar pot ser crucial. L'equip parisenc encara té clavada l'eliminació de l'any passat, després de l'històric 6 a 1 encaixat al Camp Nou. Superar el Reial Madrid, l'actual campió d'Europa, seria l'antídot perfecte per a l'equip francès.

Unai Emery ha donat una llista de 19 convocats amb la baixa destacada de Thiago Motta. El migcampista italobrasiler, que havia tornat aquest passat cap de setmana a jugar un partit oficial després de superar una llarga lesió que el va mantenir uns mesos fora dels terrenys de joc, ha estat descartat per decisió tècnica.

El conjunt francès s'ha exercitat aquest dimarts al matí al seu centre d'entrenament a Saint-Germain-en-Laye, als afores de París, sota l'atenta mirada del president, Nasser al-Khelaïfi; el director esportiu, Antero Henrique; el responsable del primer equip, Maxwell, i l'exjugador brasiler Raí.

La llista de convocats del PSG per a l'anada dels vuitens de final de la Champions al Bernabéu és la següent:

Porters: Alphonse Areola i Kevin Trapp.

Defenses: Kimpembe, Dani Alves, Marquinhos, Kurzawa, Thiago Silva, Thomas Meunier i Yuri Berchiche.

Migcampistes: Adrien Rabiot, Julian Draxler, Giovani Lo Celso, Marco Verratti, Javier Pastore, Lass Diarra

Davanters: Neymar, Di María, Cavani i Mbappé.

Anar al contingut