Barça

Thiago lidera la victòria del Barça contra el Bayern de Munic (0-2) en la final de l'Audi Cup

Primer títol de la temporada per al Barça, tot i que es tracti d'un torneig amistós. Thiago Alcántara, ja a tots els efectes jugador del primer equip i amb el dorsal 4 a la samarreta, va liderar el triomf del Barça sobre el Bayern de Munic per 0-2 en la final de l'Audi Cup. El migcampista del planter va tenir una actuació rodona signant els dos gols dels de Guardiola i portant el pes del joc ofensiu de l'equip. L'exhibició de Thiago alimenta el debat sobre la necessitat de fitxar Cesc Fàbregas. La mala notícia del partit va ser la lesió al lligament creuat posterior del genoll dret de Jonathan Soriano, que el fa tornar cap a Barcelona i es perdrà la gira americana de l'equip. Pròxima parada, Washington. Pròxim rival, el Manchester United.

Actualitzat
La Copa Audi 2011 ens deixarà per a la memòria la imatge del capità del Barça, Víctor Valdés, aixecant el trofeu de campió i Thiago Alcántara alçant el guardó com a millor futbolista del torneig. L'hispanobrasiler va fer un partidàs i va ser l'autor dels dos gols del partit, que van servir per guanyar el Bayern de Munic a casa seva. El primer el va fer de cap, i el segon després d'una paret amb Afellay i d'un xut amb rosca meravellós. Thiago continua alimentant tots aquells que creuen que Cesc Fàbregas no és, ara mateix, necessari a can Barça.

De la resta del partit cal destacar una diagonal amb xut alt de David Villa a la primera part i una aturada de Valdés en un un contra un amb David Álaba.

A la segona part el Barça va rebre una mala notícia: Jonathan Soriano es va lesionar als lligaments del genoll quan va mirar de fer una rematada. El xoc amb Timoxtxuk va provocar la lesió al lligament creuat posterior del genoll dret i impossibilita que el davanter viatgi a la gira pels Estats Units.

En canvi Gerard Piqué va debutar deixant enrere els seus problemes musculars. D'aquí fins al final, només destacar un xut de Boateng amb bona resposta de Pinto.

El Barça continua treballant de cara a la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut