Barça

Thiago Alcántara millora i prolonga el seu contracte amb el Barça dues temporades més

Tal com havia anunciat el Barça unes hores abans, Thiago Alcántara ha millorat i prolongat el seu contracte amb el FC Barcelona per dues temporades més, fins al 30 de juny del 2015. El nou acord també fa variar la clàusula de rescissió del contracte, que ara serà de 90 milions d'euros. El jugador, després de signar, va expressar que és "un somni poder formar part" de la plantilla del Barça, i va afegir que, pel fet de renovar el contracte, ha estat el dia "més feliç" de la seva vida. El migcampista també es va referir als rumors sorgits les últimes setmanes, que el situaven fora de l'entitat barcelonista. "Es passa malament quan veus la possibilitat de sortir, però en cap moment se'm va passar pel cap voler marxar", va dir.

Actualitzat
S'havia arribat a dir que Cesc podria entrar en l'operació per rebaixar-ne el preu. Doncs, res de res. Thiago ha renovat contracte amb el Barça fins al 2015, és a dir, dos anys més dels que ja tenia en vigor. I des del Barça, missatge als clubs que s'hi havien interessat: la clàusula de rescissió ara és de 90 milions d'euros. Com sempre, satisfacció a les dues parts: club i jugador.

Després d'haver-se proclamat campió d'Europa sub-21, i del golàs que va fer a la final, van començar a sortir-li més pretendents dels que ja tenia abans. Thiago no s'ha escoltat cap oferta, i la seva primera opció sempre ha estat continuar de blaugrana.

"És un somni seguir en aquest equip. Sóc molt feliç. Ara em toca compartir-lo amb els meus. Mai he pensat a anar-me'n. Sempre he volgut ser aquí", va assegurar el jugador en unes declaracions publicades a la pàgina electrònica del Barça. El migcampista, una de les estrelles de la selecció espanyola que recentment ha conquistat el títol europeu sub-21, ha agraït la formació rebuda al Barça i ha recordat que el club català "ho ha fet tot" per ell. "M'ha entrenat, he anat pujant en les categories inferiors, ha confiat en mi per jugar l'any passat en el primer equip i m'ha ofert la renovació", va insistir. "Ara em toca a mi demostrar que puc jugar al Barcelona i que puc ajudar l'equip per seguir a dalt de tot", va insistir Thiago Alcántara.

El director esportiu Andoni Zubizarreta va agrair a Thiago la voluntat per quedar-se al club català malgrat les ofertes que hagi pogut tenir. "Nosaltres també volíem que seguís dins d'aquest projecte", va insistir Zubizarreta, que considera normal que Thiago hagi tingut ofertes, perquè és "un gran futbolista, molt bo en l'un contra un, té gol, té passada, té arribada i es mostra compromès". En tot cas, el director esportiu del Barça va afirmar que ni Thiago ni el seu entorn han aprofitat aquestes ofertes per pressionar cap tipus de situació. "Això és també d'agrair", va dir.

Zubizarreta va explicar que amb aquesta renovació s'ha demostrat l'aposta del Barcelona pel seu model. "Això és part de la nostra filosofia: mirar el que tenim a casa abans de buscar fora. Thiago és un dels exemples més clars que hem tingut al davant", va aclarir.

Mazinho: "Thiago tenia ofertes importants"

L'exfutbolista Mazinho, pare i representant de Thiago, va expressar que el jugador tenia "ofertes importants", però va dir que en cap moment ha dubtat sobre la continuïtat de Thiago al Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut