Therese Johaug no pot contenir les llàgrimes durant la roda de premsa (EFE)
Esquí

Therese Johaug anuncia entre llàgrimes haver donat positiu per un protector solar

L'esquiadora noruega Therese Johaug, doble medallista olímpica als Jocs de Sotxi i set vegades campiona del món en diferents modalitats, va donar positiu per una substància inclosa en la crema de llavis protectora solar que es va posar a l'agost quan s'entrenava a Itàlia

Actualitzat

L'esquiadora de fons noruega Therese Johaug, doble medallista olímpica en els Jocs de Sotxi el 2014, ha donat positiu, però encara no ha estat suspesa. Johaug s'ha posat a plorar en la conferència de premsa en què ha anunciat el positiu. El cas és rocambolesc, perquè el positiu té l'origen en una substància inclosa en la crema de llavis protectora solar que es va posar a l'agost quan s'entrenava a Itàlia.

L'esquiadora va preguntar al metge de l'equip noruec si contenia alguna substància prohibida i aquest li va dir que no. Ara ha resultat que sí que en contenia. El metge ha assumit tota la responsabilitat i considera que Theresa Johaug és del tot innocent. Johaug és una celebritat al seu país, ja que té set títols mundials en diverses modalitats de l'esquí de fons, a més d'un or, una plata i un bronze olímpics.

Anar al contingut