Theo Hernández, en el partit del diumenge contra l'Athletic (EFE)
Futbol

Theo Hernández passa la revisió mèdica amb el Reial Madrid

El lateral més prometedor de la Lliga, pretès pel Barça, sembla que ja ha arribat a un acord amb el club blanc; el futbolista no ha estat convocat per al Mundial sub-20 i podrà disputar la final de la Copa del Rei

Actualitzat

Theo Hernández, una de les peces més cobejades del mercat, sembla que ja ha pres una decisió. El lateral hispanofrancès, que pertany a l'Atlètic de Madrid però juga com a cedit a l'Alabès, ha passat aquest matí revisió mèdica amb el Reial Madrid com a pas previ per comprometre's amb el club blanc.

La primícia l'ha avançat el diari "Marca" i ràpidament l'han confirmat altres mitjans. D'acord amb aquesta informació, Theo, de 19 anys, ha passat aquest dilluns per la Clínica Sanitas de La Moraleja, on van habitualment els fitxatges del Reial Madrid o els jugadors de l'equip blanc que estan fent recuperació.

Tot i que l'Atlètic de Madrid confiava a retenir el jugador, la seva progressió i el fet que tingués una clàusula de rescissió assequible -25 milions d'euros- han atret els principals clubs de la Lliga i de tot Europa. Algunes informacions indicaven que Theo estava a prop del Barça, però sembla que el Madrid ha guanyat la partida al club blaugrana.

La notícia, encara no confirmada de manera oficial, arriba dos dies abans del partit de tornada de la Champions entre els dos equips madrilenys i trenca un pacte de no-agressió entre els dos clubs.  

Theo Hernández podrà jugar la final de la Copa del Rei

El lateral hispanofrancès podrà jugar el pròxim 27 de maig la final de la Copa del Rei entre l'Alabès i el Barça, després que la selecció francesa sub-20 ha acceptat la petició del club vitorià. El seleccionador francès, Ludovic Batelli, ha confirmat que el lateral no ha estat inclòs en la llista definitiva per al Mundial de la categoria perquè tant el club basc com el mateix jugador havien sol·licitat que no formés part de l'equip per poder jugar la final de la Copa.

Aquesta competició internacional de categories inferiors no està dins de les dates oficials de la FIFA, la qual cosa significa que els clubs no tenen l'obligació de cedir els seus jugadors als equips nacionals.

Anar al contingut