Marc-André ter Stegen, en una imatge recent (Reuters)
Marc-André ter Stegen, en una imatge recent (Reuters)
Barça

Ter Stegen: "Tothom sap que porto els colors blaugrana al cor"

El porter del Barça ha fet balanç de la temporada a les xarxes socials i ha mostrat públicament el seu amor pel FC Barcelona

Actualitzat

Marc-André Ter Stegen, ha fet balanç de temporada en el seu compte de Facebook. En primer lloc, s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit més recent: guanyar la Copa Confederacions davant de Xile i haver estat designat MVP de la final per la seva brillant actuació sota els pals de la seva selecció.

El porter del Barça, però, el que més l'ha entusiasmat ha estat jugar 46 partits amb el seu equip, un nou rècord personal. A més a més, també remarca "haver ajudat els seus companys a aixecar la tercera Copa consecutiva" i lamenta que se'ls escapés la Lliga per només 3 punts, davant d'un adversari "molt fort".

Ter Stegen també té un moment per recordar la històrica remuntada de vuitens de final davant del París Saint-Germain, que el Barça va guanyar per 6-1.

Per últim, el porter alemany diu que va "acabar la temporada amb un somriure especial després de renovar amb el Barça, perquè tothom que em coneix porto els colors blaugrana (això ho escriu en català) al cor".

 

Anar al contingut