Ter Stegen va tenir una actuació brillant a San Mamés (EFE)
Barça

Ter Stegen només ha encaixat tres gols en les 10 jornades de lliga

L'alemany va tenir una actuació brillant a San Mamés i va tornar a deixar la porteria blaugrana a zero per setena vegada en les 10 jornades de Lliga disputades

Actualitzat

El Barça continua acumulant victòries en la Lliga. La novena en deu jornades la va sumar a San Mamés amb dos gols, però ambun futbol poc brillant. Messi i Paulinho van doblegar un Athletic Club que va topar contra un Marc-André Ter Stegen brillant i que va tornar a ser decisiu. El porter alemany va tornar a demostrar que es troba en un gran moment de forma en aquest inici de temporada.

Amb empat a zero en el marcador, Ter Stegen va evitar amb una gran aturada el primer gol d'Aduriz en el minut 18. El davanter basc no va aprofitar cap de les quatre ocasions clares de què va disposar davant el porter blaugrana, un mur infranquejable.

Amb aquesta estel·lar actuació a Bilbao, Ter Stegen va tornar a deixar la porteria del Barça a zero per setena vegada en les 10 jornades de lliga disputades i només ha encaixat tres gols contra el Getafe, l'Eibar i l'Atlètic de Madrid. Unes xifres de rècord perquè mai abans l'equip blaugrana havia arribat en la jornada 10 de la competició domèstica amb tants pocs gols en contra. Fins ara, la millor xifra era de quatre gols encaixats les temporades 1968-1969, la 1977-1978, 2011-2012 i 2014-2015.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut