Ter Stegen va completar una gran actuació contra l'Ajax. (Foto: Reuters)
Ter Stegen va completar una gran actuació contra l'Ajax. (Foto: Reuters)
Futbol

Ter Stegen no es vol conformar a jugar només la Champions

Ter Stegen, en una entrevista al portal "sport1.de" ha assegurat que no es conforma a ser suplent a la Lliga. El porter alemany treballa per "posar les coses difícils a Luis Enrique".

Actualitzat

Marc-André ter Stegen ha estat entrevistat al portal alemany "sport1.de" després del partit de dimecres contra l'Ajax. El porter del Barça ha assegurat que treballa per "intentar posar les coses difícils a l'entrenador". Així doncs, l'alemany vol demostrar a Luis Enrique que està preparat per tenir més minuts a l'equip blaugrana i no es vol conformar a ser suplent a la Lliga.

Ter Stegen, que va completar una bona actuació en el partit de l'Amsterdam Arena amb una parada providencial, ha explicat que ha estat molt ben acollit al Barça: "cada vegada, més gent està veient que dono el millor de mi i que demostro als meus companys que estic per ajudar l'equip" ha dit.

Enrere queden ja les crítiques que el porter va rebre després del partit contra el PSG, i a poc a poc està convencent Luis Enrique que està preparat per ser titular a la Lliga.

 

Anar al contingut