Barça

Ter Stegen, Mascherano, Rafinha i André Gomes són les novetats en la convocatòria de Luis Enrique per viatjar a Bilbao

Luis Enrique recupera efectius per afrontar la segona jornada de lliga contra l'Athletic. Iniesta i Mathieu encara són baixa per lesió, Cillessen no es pot estrenar per problemes burocràtics i Neymar encara és al Brasil amb la seva selecció

Actualitzat

El FC Barcelona s'ha entrenat aquest dissabte abans d'afrontar el segon partit de Lliga, aquest diumenge contra l'Athletic Club (a les 20.15). Luis Enrique ha comptat amb tots els jugadors disponibles, més Marlon, Gumbau i Cámara del filial. 

Ter Stegen, a la porteria, recuperat de la seva lesió i que torna a ser titular després de la marxa de Claudio Bravo al City; Mascherano, que també ha rebut l'alta mèdica i Rafinha, que ja ha tornat dels Jocs de Rio de Janeiro, són novetat en la convocatòria de Luis Enrique per viatjar a Bilbao. El tècnic asturià també podrà comptar amb André Gomes, que es va perdre el matx contra el Betis perquè tenia pendent encara un partit per sanció. 

Són encara baixa Iniesta i Mathieu, per lesió, Cillessen, que de moment no viatja a Bilbao per temes buroctràtics, i Neymar, que encara és al Brasil amb la seva selecció. 

Aquesta és la llista completa amb els 18 convocats per viatjar a Bilbao: Ter Stegen, Masip, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Munir, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut