Barça

Ter Stegen: "La pressió és bona, és una cosa que m'agrada moltíssim"

El porter alemany del Barça ha fet un repàs sobre els seus inicis al club i la seva adaptació en una entrevista a Barça TV

Ramon AngladaActualitzat

El porter alemany del Barça Marc-André Ter Stegen, que es troba concentrat amb la seva selecció, ha concedit una entrevista a Barça TV on ha parlat dels seus inicis com a porter, de la seva arribada al club blaugrana i la seva adaptació. Ter Stegen mai s'ha amagat i ha defensat el seu estil de joc, en aquest sentit, ha afirmat que "la pressió és bona, és una cosa que m'agrada moltíssim". Això diu molt de la seva confiança i ell ha considerat que "si et poses nerviós no trobes la solució. Cal pensar les coses, pensar-ho tot dues vegades, perquè sempre es pot millorar".

Quan se li ha preguntat sobre la seva arribada a Barcelona, el porter ha assegurat que "Rakitic em va ajudar molt, quan no entenia alguna cosa l'hi preguntava. També Rafinha i Sergi Roberto em van ajudar, ara, però, tot és més fàcil". Ter Stegen ha considerat que el club es va fixar en ell perquè "el Barça sempre busca jugadors que es poden adaptar fàcilment i suposo que em van veure alguna cosa que tenia semblança amb el seu estil".

A principis de temporada, el Barça va viure una situació enrarida a la porteria per la competència entre l'alemany i Claudio Bravo. Finalment es va trobar una solució que contentés totes dues parts. Ter Stegen ha parlat sobre els seus actuals companys Jasper Cillessen i Jordi Masip, a qui considera "dos grans porters i dues grans persones" i que, en el cas del nouvingut Cillessen, "s'està adaptant bé i l'intento ajudar".

Tot i ser un porter amb un estil propi i indiscutible, els seus inicis van ser a la davantera. Ter Stegen també ha parlat d'això a Barça TV, on ha revelat que "tenia uns 14 anys i a mi m'agradava jugar de porter. Jo era davanter, però es va lesionar el porter i m'hi vaig posar jo i ho vaig fer bé".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut