Barça

Ter Stegen: "Contra l'Atlètic serà complicat, però sortirem a guanyar"

El porter alemany del Barça assegura durant un Facebook Live amb aficionats que al Calderón sortiran a guanyar, es mostra convençut de la remuntada contra el PSG i revela algunes intimitats del vestidor i de la seva vida privada

David CarballoActualitzat

Marc-André Ter Stegen ha repassat l'actualitat del Barça en un Facebook Live on ha anat responent les preguntes dels usuaris. El porter alemany ha assegurat que aquest diumenge sortiran a guanyar al Calderón per seguir tenint opcions de lluitar pel títol de lliga, tot i que ha admès que serà un partit molt complicat.

"Contra l'Atlètic serà complicat, però sortirem a guanyar. Volem donar el 100% per seguir treballant i anar sumant punts a casa i a fora. Serà un partit molt complicat que volem guanyar i dominar. Sabem que l'Atlètic ha guanyat aquesta setmana a la Champions. Hem vist el que estan fent amb equips com el Leverkusen, que és molt diferent a nosaltres. Sempre és bo saber com juguen, amb quins jugadors. Volem guanyar, volem tres punts i a veure com va el diumenge", ha assegurat.

Ter Stegen també s'ha mostrat convençut que la remuntada contra el PSG a la Lliga de Campions és possible: "Serà difícil, però tenim possibilitats de seguir a la Champions si marquem un gol aviat."

El porter blaugrana ha refermat el seu desig de seguir molt anys al Barça "per seguir guanyant trofeus importants al millor club del món" i ha rememorat el seu millor moment des de la seva arribada al conjunt barcelonista. "El meu millor moment al Barça és quan vam guanyar la Champions, va ser una gran temporada i vam guanyar molts títols", ha revelat.

L'alemany també ha revelat qui és per a ell el millor porter del món. "Buffon porta jugant molts anys a bon nivell, Casillas va jugar en l'equip equivocat, però també és un gran porter", ha fet broma.

Millor amic al vestidor i casament a l'estiu

A banda de l'actualitat esportiva, Ter Stegen també ha revelat qui és el seu millor amic al vestidor. "Tots els jugadors del vestidor són molt bona gent, però tens amics més propers com Rakitic o els porters amb els quals treballo cada dia com Jordi Masip i Jasper Cillessen. Són molt bona gent i m'agrada la relació que tenim", ha explicat.

Ter Stegen també ha confessat que aquest estiu es casarà amb la seva nòvia, que en un futur té l'objectiu d'aprendre català, i que va ser més fàcil del que s'esperava entrar al vestidor del Barça per primera vegada perquè l'ambient és molt bo.

Per últim, el porter blaugrana ha detallat la seva bona amistat amb el brasiler Dani Alves i ha revelat que Sergio Busquets l'ha substituït com a DJ de l'equip al vestidor. "És un boig i bon paio. Em va ajudar quan vaig arribar al Barça, explicant-me com havia de fer les coses i alguns aspectes de la història del club", ha conclòs.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut