Ter Stegen està firmant els seus millors números des que va arribar al Barça (Reuters)
Barça

Ter Stegen: "Ara soc una persona més madura"

El porter alemany del FC Barcelona està fent els millors números des que va arribar al club blaugrana fa tres anys i s'ha convertit en una assegurança de vida sota els pals

Actualitzat

El porter alemany del FC Barcelona Marc-André ter Stegen ha assegurat haver madurat com a persona des del seu fitxatge pel conjunt blaugrana el 2014 i confia a seguir defensant la meta del club blaugrana molts anys més en una entrevista a la pàgina web oficial de la UEFA:   

"Ara soc una persona més madura. Han passat moltes coses en els últims tres anys. Ara estic començant la meva quarta temporada aquí. He estat increïblement feliç fins ara i estic content de continuar amb la meva carrera aquí, perquè és el que vull fer"   

Després de jugar a les ordres de Luis Enrique Martínez les tres últimes campanyes, Ter Stegen té ara un nou tècnic al vestidor, Ernesto Valverde, un entrenador que té "un enfocament completament diferent" de l'anterior.
   

"Té idees noves i diferents i hem de donar-li suport. També està introduint més opcions alternatives al nostre joc, que és una cosa que et fa ser més bon jugador, perquè has d'aprendre coses noves. El nostre treball és posar en marxa aquests canvis i he de dir que ho hem fet bastant bé fins ara"

Anar al contingut