Barça

Ter Stegen, Aleix Vidal i Mathieu, descartats per al partit de Copa contra la Reial Societat

Són novetat a la convocatòria per jugar el partit de Copa contra la Reial Gerard Piqué, Jordi Masip, Sergi Roberto i Denis Suárez

Actualitzat

Luis Enrique s'emporta gairebé tots els seus homes cap a Sant Sebastià per disputar el partit d'anada dels quarts de final de Copa contra la Reial Societat. Només es queden a Barcelona el lesionat Rafinha i Ter Stegen, Aleix Vidal i Mathieu, per decisió tècnica.

En canvi, són novetat en la convocatòria respecte al partit de Lliga contra la UD Las Palmas Gerard Piqué, Jordi Masip, Sergi Roberto i Denis Suárez. D'aquesta manera seran a Anoeta Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes i Umtiti.

Abans de saber-se la convocatòria, el FC Barcelona s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de concretar els darrers detalls per encarar un dels desplaçaments que més problemes han donat als blaugranes en els últims temps. Luis Enrique ha comptat amb tots els seus homes disponibles més el jugador del filial Àlex Carbonell.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut