Futbol

Tebas: "Treballaré perquè no hi hagi xiulets a l'himne d'Espanya a la final de Copa"

El president de l'LFP està preocupat pel que pugui passar a la final de Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic i s'ha compromès a treballar perquè els xiulets a l'himne espanyol no es repeteixin

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, ha assegurat avui, dijous, que treballarà "per intentar que no hi hagi xiulets a l'himne d'Espanya" a la final de la Copa del Rei que enfrontarà el 30 de maig el Barcelona i l'Athletic Club de Bilbao, encara que ha advertit que "serà difícil".

Després de la celebració del Fòrum La Razón sobre "Futbol i compromís social", a Madrid, Javier Tebas s'ha mostrat "preocupat" pel que pugui passar a la final que disputaran els equips català i basc i ha confessat: "Em sembla fatal que es xiuli l'himne d'Espanya. S'hauria de tenir el màxim respecte".

Encara que la "final de la Copa del Rei no és competència de l'LFP", Javier Tebas s'ha compromès a treballar per "trencar la tradició dels xiulets a l'himne d'Espanya a la final de la Copa del Rei". "És una cosa que hem d'acabar ja i per la meva part els xiulets es perseguiran", ha comentat.

Sobre l'elecció de la seu que acollirà el decisiu partit entre el Barcelona i l'Athletic Club, Javier Tebas s'ha mostrat partidari que les ciutats que vulguin acollir la final del torneig presentin la seva candidatura "amb dos o tres anys d'anticipació", com passa amb la final de la Lliga de Campions. "Però aquesta és una decisió de la Federació Espanyola de Futbol que no li correspon a la Lliga de Futbol", ha recordat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut