Futbol

Tebas: "Si els meus fills em veiessin fingir com els jugadors del Barça sentiria vergonya"

El president de l'LFP ha acusat els jugadors del Barça de fingir en el llançament d'ampolla que va impactar en el cap de Neymar a Mestalla i ha demanat que aquestes accions siguin sancionades pel Comitè de la RFEF en una entrevista concedida a "Sportyou"

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha tornat a criticar amb duresa l'actitud dels jugadors del FC Barcelona durant el partit contra el València a Mestalla de dissabte passat i que va acabar amb el llançament d'una ampolla que va impactar al cap de Neymar. En una entrevista a "Sportyou" feta després de la gala dels premis de la lliga, Tebas ha censurat l'actitud provocadora de Neymar i ha acusat els jugadors blaugranes de fer comèdia després del llançament de l'ampolla al terreny de joc. "Semblava un joc de bitlles. Potser van sentir l'aigua, no ho sé", ha ironitzat el màxim dirigent de l'LFP.

Tebas ha anat més enllà en les seves crítiques als futbolistes del Barça: "Tots hem vist les imatges, tots són pares de família i haig d'apel·lar a l'educació. Milions de nens al món ens estan veient, i jo, si els meus fills em veiessin fingir, després sentiria vergonya quan anés a veure'ls. Hem de reflexionar tots que això no és bo."

Tebas també considera que els jugadors del Barça, sobretot Neymar, haurien d'haver-se'n anat respectuosament cap al vestidor sense dirigir-se als aficionats. Afirma, sobre la reacció dels jugadors: "No sé si va ser Neymar o qui va ser, però aquesta conducta final hem d'intentar evitar-la, encara que estiguem calents. Tots estem calents de vegades, però el que no cal fer és disculpar-los. No m'agrada el que va passar."

Per últim, el president de l'LFP demana fins i tot sancions per als jugadors blaugrana, sense especificar a quins: "Tot això depèn del Comitè de Competició de l'RFEF. Amb el sistema del vídeo, aquestes conductes han de ser sancionables i reprovables. No em val la simulació, no em val l'insult a la graderia, per molt que el de davant m'estigui provocant. Hem d'intentar calmar els ànims".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut