Taules en el duel anglès (1-1) i sorprenent derrota del Chelsea a l'infern turc (2-1)

En el duel anglès dels quarts de Champions, el Liverpool va arrencar un empat 1-1 als Emirats Stadium que l'acosta per quart any consecutiu a les semifinals. L'Arsenal es va avançar amb un gran cop de cap d'Aldebayor, però tres minuts després Dirk Kuyt va tornar la igualtat. En l'altre partit, el Chelsea va veure com el Fenerbahçe li remuntava un matx que tenia totalment controlat (2-1). Un autogol de Deivid va avançar als "blues", però una diana de Kazim i un golàs del mateix Deivid van fer embogir l'infern turc d'Istanbul.

Arsenal, 1 - Liverpool, 1

L'Arsenal va sorprendre el Liverpool en els primers minuts i va portar força perill a la porteria de Reina, sobretot a través de l'holandès Van Persie. I en el minut 23, els d'Arsène Wenger van obtenir el seu fruit a tanta insistència amb l'1-0, en un gran cop de cap d'Adebayor. Però poc li va durar l'alegria a l'Arsenal, perquè només tres minuts després Gerrard va crear del no-res una jugada meravellosa per donar mig fet l'empat a un a Kuyt. Un mal resultat per als londinencs, que van sortir a totes després del descans. Walcott va estar a punt de marcar en el minut 56, però el xut va sortir lleugerament desviat. Deu minuts després, l'àrbitre va perjudicar l'Arsenal en no assenyalar un penal molt clar de Kuyt sobre Hleb i, poc després, l'alemany Bendtner va impedir el 2-1 del seu equip en rebutjar sota pals un xut de Cesc Fàbregas que ja es cantava com a gol a Highbury. La pressió de l'equip de Wenger va mantenir tancat a la seva àrea el Liverpool durant els últims vint minuts, però tant de domini no va tenir premi i el resultat final ja no es va moure. L'1-1 apropa l'equip de Rafa Benítez per quart any consecutiu a les semifinals de la Lliga de Campions.

Fenerbahçe, 2 - Chelsea, 1

L'equip anglès va sortir a per feina i va fer emmudir l'infern turc en el minut 13. Centrada des de la banda esquerra d'Ashley Cole i Deivid intenta refusar la pilota amb tanta mala sort que entra dins la seva porteria. El Fenerbahçe va acusar el cop i el conjunt londinenc va disposar de clares ocasions per sentenciar el partit. Ja en el minut 65, Kazim feia l'empat i donava ales per aconseguir una remuntada que va arribar amb un veritable golàs de Deivid. El brasiler va esmenar la seva errada en el primer gol i amb un xut molt ajustat va situar un sorprenent 2-1. Tot i la derrota, els "blues" tindran l'oportunitat de classificar-se per a les semifinals en el matx de tornada, a Stamford Bridge.