El Vila-real s'imposa a Balaídos i recupera la plaça europea que li havia pres el Girona (0-1)

Un solitari gol de Pablo Fornals en el minut 35 ha donat la victòria al conjunt groguet, que torna a situar-se en la sisena posició en detriment del Girona

Celta, 0 - Vila-real, 1

El Vila-real ha recuperat la plaça europea que li havia arrabassat el Girona amb un triomf per la mínima a Balaídos. El Celta ha dominat però ha trobat a faltar el seu màxim golejador Iago Aspas, baixa per sanció i que ha rebut el premi al millor jugador de la lliga del mes de novembre abans del partit. Els groguets, tot i afrontar el duel amb moltes baixes, s'ha emportat el triomf amb un solitari gol de Pablo Fornals en el minut 35. En la represa, l'entrada d'Emre Mor ha donat més profunditat ofensiva al Celta, que ha pogut empatar amb un xut del mitjapunta turc que s'ha estavellat al pal. En l'última jugada, Sergi Gómez també ha desaprofitat una clara ocasió per fer l'empat a un però amb tot a favor per marcar ha rematat per sobre del travesser.

Atlètic de Madrid, 1 - Alabès, 0

L'Atlètic de Madrid ha desbancat el València de la segona plaça de la classificació a la lliga amb una treballada victòria contra l'Alabès. Fernando Torres, en el minut 77, ha fet l'únic gol del partit per tombar la resistència dels vitorians i ha donat un nou triomf per la mínima al conjunt del Cholo Simeone. Els "colchoneros" se situen segons amb 36 punts i de forma provisional a només tres del Barça però amb un partit més que els blaugranes.

Eibar, 2 - València, 1

El València ha caigut a Ipurua i ha perdut la segona posició de la lliga. Inui ha fet el primer gol de l'Eibar als 4 minuts de la segona part. Santi Mina ha empatat per als valencianistes poc després. Però, quan l'equip de Marcelino mirava de fer el segon per emportar-se els tres punts, Joan Jordán ha marcat el dos a un definitiu. El València pot quedar aquest diumenge a 8 punts del Barça a la classificació.

Athletic Club, 0 - Reial Societat, 0

El derbi basc a San Mamés entre l'Athletic i la Reial Societat ha acabat en taules i sense gols (0-0). A la primera part, la Reial Societat ha estat superior, a la segona, l'Athletic ha sortit més fort i De Marcos ha protagonitzat una gran ocasió en el minut 54, però el conjunt de Donostia ha tornat a agafar les regnes del partit.

Un partit aspre, amb molt poques ocasions de gol i que deixa tots dos equips gairebé en la mateixa situació a la taula, però amb un punt més. Amb aquest empat, el conjunt de Bilbao suma cinc jornades sense perdre.