Kirksay va arribar fa dos estius procedent de l'Estudiantes
Bàsquet

Tariq Kirksay, baixa contra el Reial Madrid per una ruptura fibril·lar

Tariq Kirksay, es suma a la baixa d'Alberto Abalde per una ruptura fibril·lar a la cama dreta. Ambdós jugadors hauran de veure des de la grada el partit contra el Reial Madrid. Maldonado haurà d'encaixar un puzle complicat amb tantes baixes.

Actualitzat

El jugador nord-americà ha patit una ruptura fibril·lar a la cama dreta i serà baixa per afrontar el duel contra el Reial Madrid. Degut a les dues lesions Salva Maldonado haurà de buscar una alternativa per a poder frenar l'ofensiva blanca. Alberto Abalde també es baixa. L'escorta del FIATC Joventut estarà de tres a quatre setmanes de baixa a causa d'un esquinç de grau 2 al turmell dret. El partit es podrà seguir per Esport3 a partir de les 12.40.

Antecedents entre FIATC Joventut i Reial Madrid

El partit entre el FIATC Joventut i el Reial Madrid és un dels més repetits en la història de la Lliga Endesa, amb 166 duels disputats. El Reial Madrid ha aconseguit 121 victòries i el FIATC Joventut 43: a més d'haver-se produït 2 empats. Si tenim en compte únicament els partits disputats en l'etapa ACB l'equilibri es també favorable al Reial Madrid, que s'imposa per un total de 77-33. En els partits disputats únicament a la pista del FIATC Joventut el resultat també es favorable al conjunt madridista per 31-21.

Rudy Fernández serà un dels grans protagonistes d'aquesta jornada, ja que per tercera vegada en la seva carrera professional s'enfrontarà al FIATC Joventut en un partit oficial disputat a Badalona. Una de les grans claus del FIATC Joventut aquesta temporada és el seu rendiment jugant com a local, davant la seva afició. Fins al moment el conjunt de Salva Maldonado ha disputat a l'Olímpic un total de 11 partits, aconseguint 9 victòries i perdent únicament davant Rio Natura Monbus Obradoiro i FC Barcelona.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut