Tano
Tano, lesionat, demana assistència a la gespa d'El Sadar (EFE)
Futbol

Tano, de l'Osasuna, s'ha operat de la fractura de tíbia i peroné que es va fer contra el Reial Madrid

El futbolista balear encara no té una data per començar la recuperació i el més probable és que no pugui jugar fins a finals d'any

Actualitzat

Al futbolista mallorquí de l'Osasuna Tano Bonnín, l'han operat aquest diumenge de la fractura de tíbia i peroné de la cama dreta que es va fer en el partit de dissabte contra el Reial Madrid, a l'estadi El Sadar, en topar amb Isco.

L'operació l'ha fet el doctor Andrés Valentí a la Clínica Universitat de Navarra i, segons ha informat el club, "ha transcorregut sense complicacions". Al futbolista li han col·locat un "clau endomedul·lar a l'os tibial" i estarà ingressat aquesta nit.

Segons ha indicat l'Osasuna, l'evolució del jugador "determinarà l'inici del tractament de recuperació", encara que no s'ha comunicat el temps de baixa.

No obstant això, es tracta d'una lesió greu que, òbviament, impedirà a Tano jugar el que queda de la temporada actual i, previsiblement, no podrà reaparèixer en competició fins a finals d'any.

Tano ha rebut nombroses mostres de suport dels seus companys al mateix hospital i d'aficionats i d'altres futbolistes a través de les xarxes socials. Un d'ells ha estat Isco, amb qui va topar en la jugada de la lesió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut