Ott Tänak durant la segona jornada del Ral·li d'Alemanya (@OttTanak)
Motor

Tänak es referma al capdavant de la classificació a la segona jornada del Ral·li d'Alemanya

Dani Sordo (Hyundai) va acabar la segona jornada en sisena posició després de finalitzar el dia a 42,7 segons d'Ott Tänak. Un desavantatge que el pilot que al 2013 va aconseguir a Alemanya la seva única victòria del mundial, tractarà de reduir demà, dissabte, als 150 quilòmetres cronometrats que es disputaran a la tercera jornada del ral·li germànic repartits en vuit especials.  

Actualitzat

L'estonià Ott Tänak (Toyota) s'ha situat al capdavant de la classificació del Ral·li d'Alemanya, novena prova del mundial, després d'imposar-se aquest divendres en cinc els sis trams cronometrats disputats.

Tänak, que es va imposar dijous a la Superespecial de St. Wenel, va augmentar 12.3 segons la seva finestra sobre el segon classificat, el francès Sébastien Ogier (Ford), cinc vegades campió del món, que va ser l'únic capaç d'impedir el ple de l'estonià.

Ogier es va imposar a la primera especial del dia per només 1,7 segons sobre l'estonià, però no va poder impedir que Tänak, guanyador aquesta temporada dels ral·lis de l'Argentina i Finlància, fos el més ràpid en els cinc següents trams cronometrats.

Per la seva part, el belga Thierry Neuville (Hyundai), vigent líder del mundial, es va situar a la tercera plaça a 27,4 segons del pilot estonià de Toyota.

Classificació després de la segona jornada:

1. Ott Tänak (EST/Toyota) 59:22.6

2. Sebastien Ogier (FRA/Ford) a 12.3

3. Thierry Neuville (BEL/Hyundai) a 27.4

4. Elfyn Evans (GBR/Ford) a 37.8

5. Jari-Matti Latvala (FIN/Toyota) a 38.8

6. Dani Sordo (ESP/Hyundai) a 42.7

 

Anar al contingut