Futbol

Tamudo valora positivament el canvi que ha fet l'Espanyol amb Aguirre abans de rebre'ls a Vallecas

L'Espanyol es retrobarà, a Madrid, amb dos vells coneguts que ara militen a les files del Rayo. Un és Jordi Amat, que no podrà jugar contra els seus excompanys perquè està sancionat. I l'altre és tota una icona de l'espanyolisme, Raúl Tamudo. El davanter de Santa Coloma viu la seva segona etapa al Rayo després d'una breu aventura de mig any al futbol mexicà.

Actualitzat

L'Espanyol es retrobarà, a Madrid, amb dos vells coneguts que ara militen a les files del Rayo. Un és Jordi Amat, que no podrà jugar contra els seus excompanys perquè està sancionat. I l'altre és tota una icona de l'espanyolisme, Raúl Tamudo. El davanter de Santa Coloma viu la seva segona etapa al Rayo després d'una breu aventura de mig any al futbol mexicà. Tot i que no té gaires oportunitats en els plans de Paco Jémez, confia poder jugar contra un Espanyol que veu més fort des de l'arribada d'Aguirre.

Tamudo ha estat aquest dijous el protagonista a la sala de premsa, com a exjugador de l'Espanyol. El davanter ha valorat positivament el canvi que ha fet el conjunt blanc-i-blau amb l'arribada del tècnic Javier Aguirre. "Ha millorat moltíssim, respecte de fa tres mesos. Ara no té res a veure, el canvi d'entrenador ha tingut el seu efecte. És un equip més fort en defensa, més rocós i més difícil fer-li gol", ha indicat Tamudo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut