Espanyol

Tamudo trenca el silenci després de més de quatre mesos i llança un missatge d'ànims

Raúl Tamudo ha escollit la setmana del derbi per trencar el seu silenci, de més de quatre mesos. El capità de l'Espanyol ha volgut fer-ho a través del canal oficial del club, Espanyol TV. Diu que mentre hi ha vida hi ha esperança i que no pensen llençar la tovallola fins que les matemàtiques no els condemnin. Pel que fa a les acusacions que diuen que és un poder fàctic al club, diu que pensa fer callar aquestes boques amb gols.

Actualitzat
Davant de la complicada situació que viu l'Espanyol a la Lliga, ha sorgit una reacció molt esperada. Raúl Tamudo ha decidit, finalment, trencar el silenci. Després de quatre mesos sense fer-ho, el capità ha parlat, i ho ha fet per injectar moral a l'equip i a l'afició. Mentre hi hagi esperança, Tamudo assegura que els blanc-i-blaus lluitaran fins al final.

Deu setmanes veient els partits des de la graderia per culpa d'una lesió donen per molt. Raúl Tamudo va deixar l'equip dissetè, un punt per sobre de la salvació; ara són cuers, a tres punts de la permanència. Situació complicada, però no insalvable. Això és el que pensa el capità, que assegura que no poden "passar de cap partit" sigui el rival que sigui. "La història recent ens diu que amb els rivals grans ens va molt millor".

Segurament, Raúl Tamudo, dissabte, no jugarà de titular al Camp Nou, escenari on fa dos anys es va convertir en el màxim golejador de la història de l'Espanyol, però avisa que els seus companys hi deixaran la pell. "No llençarem la tovallola fins que les matemàtiques diguin el contrari".

El de Tamudo és un missatge clar: ara, han d'estar més units que mai i ignorar acusacions com ara les de l'extrenador Ramon Moya, que no contribueixen a treballar amb tranquil·litat.

Fa tres temporades, Coro va salvar l'equip en l'últim segon i en fa cinc Lopo i el mateix Tamudo ho van fer contra el Múrcia. Tal com van les coses, més d'un deu pensar que ha arribat l'hora del Tamudo salvador. 
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut