Espanyol

Tamudo torna a entrar en una llista de convocats després de tres mesos d'absència

Després de tres mesos, Raúl Tamudo ha tornat a entrar en una convocatòria de l'Espanyol. Mauricio Pochettino ho ha confirmat després de l'entrenament d'aquest divendres a Sant Adrià de Besòs. Amb una plantilla amb cinc baixes, el tècnic blanc-i-blau s'ha endut a Tenerife tots els homes que té disponibles, i entre ells hi ha el davanter de Santa Coloma, que no entrava en una llista des del 6 de desembre. Juntament amb ell, les altres novetats són Nico Pareja i Juanjo. En canvi, Callejón i Javi Márquez són baixa per sanció.

Actualitzat
Raúl Tamudo és la principal novetat en la llista de 19 jugadors convocats facilitada per l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, de cara al partit d'aquest diumenge davant el Tenerife. Tamudo torna a una convocatòria després de més de tres mesos d'absència. L'últim partit que va disputar el davanter de Santa Coloma va ser el 6 de desembre davant el Racing de Santander. Després d'aquest partit, el jugador es va fer una lesió muscular que li va impedir disputar els partits contra el Barça, l'Almeria i el València. Tot i que ja estava recuperat de la lesió, Tamudo es va quedar fora de la llista en els últims nou compromisos de Lliga per decisió tècnica.

Tamudo ha entrat a la llista de convocats beneficiat per les nombroses baixes que té Mauricio Pochettino per al partit d'aquest diumenge a l'Heliodoro Rodríguez. Javi Márquez i José Callejón estan sancionats; Ferran Corominas, Iván de la Peña i David Garcia estan lesionats, i Javi Ruiz, el tercer porter de l'equip, s'ha quedat fora per decisió tècnica.

Les altres novetats a la llista de 19 convocats són el defensa argentí Nico Pareja, que ja s'ha recuperat d'una lesió, i el migcampista del filial Juanjo Ciércoles.

Pochettino: "Pel Tenerife és un partit definitiu"

Mauricio Pochettino ha assegurat que el partit contra el Tenerife és definitiu per a l'equip canari en la lluita per evitar el descens i ha afegit que l'Heliodoro Rodríguez és l'escenari propici per tornar a guanyar un partit fora de casa. "És un partit important per a nosaltres i per a ells també. Sé que hi ha una campanya molt important a l'illa perquè és un partit bastant definitiu per a ells. No crec que per nosaltres sigui una final, però sí per ells", ha explicat.

Pochettino tampoc ha volgut donar gaire importància al retorn de Tamudo a una llista de convocats tres mesos després i ha afirmat que no té por que el debat es reobri. "Per mi és un tema que no ha d'obrir-se o deixar-se d'obrir. Quan cregui convenient citar un futbolista o no, ho faré. Tenim una plantilla en què les nostres decisions poden anar d'una banda o una altra", ha conclòs el tècnic de l'Espanyol sense mullar-se gaire.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut