Espanyol

Tamudo posa el punt final definitiu a 13 temporades com a jugador de l'Espanyol

Raúl Tamudo ha posat avui punt final definitiu a 13 temporades com a jugador de l'Espanyol. El davanter s'ha entrenat per últim cop amb la plantilla. Demà es casa i ja no assistirà a cap més entrenament amb el grup. Per això han estat molts els treballadors de l'entitat i també els aficionats que han volgut acomiadar-se personalment del que ha estat tot un símbol de l'Espanyol.

Actualitzat
El davanter de l'Espanyol Raúl Tamudo, el contracte del qual amb el club català s'acaba el 30 de juny, ha fet avui el seu últim entrenament com a futbolista del conjunt blanc-i-blau. Tamudo, igual que la resta de companys, ha completat una suau sessió d'entrenament. Els jugadors i membres del cos tècnic han disputat un partidet en què Luis García i Dani Osvaldo han jugat de porters i en què el bon ambient ha presidit la sessió preparatòria.

El de Santa Coloma, que ha aconseguit marcar un parell de gols, ha demanat permís al club per avançar les vacances uns dies. Tamudo, que es va acomiadar de l'afició fa unes quantes setmanes contra l'Osasuna, continua buscant un equip on jugar la temporada que ve. "Avui ha estat un entrenament per divertir-se", ha apuntat el seu company Luis García, "i ell també ho ha fet com la resta. Segur que és un dia especial per a ell i per a la història de l'Espanyol".

L'asturià ha recordat que Tamudo ha donat "moltes alegries" a l'afició i considera que durant molts anys serà "el millor jugador de la història del club". "Tots passem i el que queda és el club i cal seguir remant i lluitant com ell ha fet. El seu rècord de gols serà difícil de superar", ha afegit.

Els lesionats Moisés Hurtado, Javi Ruiz, Iván de la Peña i Nico Pareja han continuat amb els seus respectius plans de recuperació, igual que Javi Márquez i Javi Chica. La plantilla tindrà festa fins dimarts que ve.

Anar al contingut