Espanyol

Tamudo i Marqués ja s'entrenen al mateix ritme que els seus companys

Mauricio Pochettino recupera efectius per al proper compromís de Lliga, diumenge contra el Saragossa. Raúl Tamudo i Fernando Marqués han superat els problemes musculars que arrossegaven i aquest dilluns s'han entrenat al mateix ritme que els seus companys. A més, Pochettino podrà comptar amb Iván Alonso, que es va perdre el partit de Mestalla per sanció. En canvi, el tècnic argentí es queda sense Kameni, que ja està concentrat amb la seva selecció per disputar la Copa d'Àfrica.

Actualitzat
També evoluciona favorablement David Garcia, que és baixa des del partit contra l'Atlètic de Madrid per uns problemes a les cervicals. El lateral català s'ha exercitat amb normalitat encara que la part final de l'entrenament l'ha realitzat en solitari. També s'ha de remarcar que aquest dilluns s'ha reincorporat Lola, que ha estat a Sèrbia, amb permís del club, per atendre uns assumptes personals. El migcampista està a l'espera que el club li doni una fitxa.

Visita als nens malalts

L'Espanyol continua buscant reforços al mercat d'hivern, però el president no ha volgut donar-ne cap pista. La plantilla espanyolista, amb Dani Sánchez Llibre al capdavant, ha fet aqest dilluns la tradicional visita als nens malalts. El president i Mauricio Pochettino han encapçalat una comitiva que s'ha repartit per les habitacions entregant regals als nens hospitalitzats de la unitat pedriàtica de Can Ruti.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut