Futbol

Tamudo i Jarque intensifiquen els entrenaments per escurçar el temps que els queda de recuperació

Dos dels pilars de l'equip, Dani Jarque i Raúl Tamudo, han estat absents durant el petit sotrac de l'Espanyol a la Lliga i s'ha demostrat que l'equip els necessita urgentment. I malgrat que encara els queda temps per reincorporar-se a l'equip, els dos jugadors han intensificat avui els entrenaments pet intentar escurçar el període de recuperació. També es recupera bé el porter Iñaki Lafuente, mentre que Rufete ja té l'alta després d'una faringitis.

L'Espanyol va camí de recuperar dos dels seus homes més importants ara lesionats i, de moment, encara hauran de passar sense ells. Afortunadament per a Valverde el període de baixa de Tamudo i Jarque podria escurçar-se tenint en compte la seva recuperació.

Raúl Tamudo i Dani Jarque s'han entrenat aquest dijous intensament i veient-los exercitar tot fa pensar que es reincorporaran més aviat del previst. El capità ha treballat amb sèries de cursa contínua i fins i tot ha tocat pilota amb una fèrula que li protegia el braç esquerre. Malgrat que també ha fet treballs específics, al davanter encara li queden unes sis setmanes de baixa.

Millor ho té el central. Jarque també s'ha entrenat sobre la gespa del camp i els seveis mèdics confien que pugui estar a punt per la setmana que ve. Lafuente, per la seva banda, progressa favorablement de les seves molèsties musculars: les ecografies revelen que millora sensiblement i això ha fet que accelerés notablement la recuperació.

Qui estarà llest per al partit d'aquesta setmana és Rufete, que avui ha rebut l'alta després d'una setmana força dolenta per culpa d'una faringitis. Tot i això, podrà estar a punt per quan vulgui Valverde.