Takuma Sato, vencedor de les 500 Milles d'Indianapolis (Reuters)
Automobolisme

Takuma Sato s'imposa en les 500 Milles d'Indianapolis i Fernando Alonso abandona 21 voltes abans del final

Fernando Alonso, en la seva estrena en aquesta mítica cursa, ha hagut d'abandonar 21 voltes abans del final per un problema mecànic quan ocupava la setena posició, i Oriol Servià també s'ha retirat per un accident

Actualitzat

Takuma Sato (Andretti Autosport) ha estat el guanyador de la 101a edició de les 500 Milles d'Indianapolis i s'ha convertit en el primer pilot japonès que s'imposa en aquesta llegendària cursa. Sato s'ha emportat el triomf en una carrera emocionant i molt accidentada per davant del brasiler Helio Castroneves i del debutant Ed Jones.

Fernando Alonso, en la seva estrena a Indianapolis, ha hagut d'abandonar a 21 voltes pel final per un problema mecànic quan ocupava la setena posició. El pilot asturià, que sortia des de la cinquena posició, ha arribat a ser líder de la cursa algunes voltes i ha lluitat per la victòria fins que s'ha vist obligat a retirar-se per una avaria al motor Honda del seu monoplaça.

Per la seva banda, Oriol Servià també ha tingut opcions de lluitar per la victòria fins que a 17 voltes ha abandonat per culpa d'un accident quan rodava cinquè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut