Svetislav Pesic, a la banqueta del Barça Lassa (Foto: EFE)
Bàsquet

Svetislav Pesic avisa sobre els perills del Gran Canària: "No hi ha dos partits iguals"

L'entrenador del Barça Lassa avisa del perill del partit contra l'Herbalife Gran Canària, a qui van guanyar a la Lliga, en la prèvia de la segona jornada d'Eurolliga

Actualitzat

El Barça Lassa jugarà aquest dimarts el segon partit d'Eurolliga a la pista de l'Herbalife Gran Canària, equip contra qui es va veure les cares al Palau a la primera jornada de Lliga Endesa, en aquella ocasió amb victòria blaugrana. El "coach" Pesic ha assegurat que li encantaria que es repetís el mateix partit que en aquella ocasió, però ha avisat que "no hi ha dos partits iguals".

El tècnic blaugrana ha destacat en les declaracions prèvies al partit el bon joc del seu rival, remarcant-ne algunes de les principals virtuts: "És un equip modern, molt ràpid, molt gran, són l'equip amb més rebots ofensius". Davant aquestes característiques, Pesic ha remarcat que serà molt important controlar "els triples i els rebots ofensius del rival".

El Gran Canària, que va perdre el seu primer partit a l'Eurolliga, jugarà contra el Barça el primer partit de la seva història a l'Eurolliga com a local. Pesic, conscient d'aquest fet, ha assegurat que ha de ser "una raó més per millorar la nostra concentració i estar, com a mínim, al mateix nivell de motivació que el Gran Canària".

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut