Fórmula 1

Sutil aprofita la pluja per dominar els primers entrenaments lliures del GP d'Alemanya

La pluja ha estat la gran protagonista de la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 al circuit de Hockenheim. En aquestes condicions adverses, els favorits han amagat les seves cartes i el més ràpid ha estat Adrian Sutil, amb Force India, per davant de Felipe Massa i Jenson Button. Tot i la bona actuació del seu company a Ferrari, Fernando Alonso ha acabat en una discreta dinovena posició, mentre que els dos pilots catalans s'han classificat per davant de l'asturià amb De la Rosa desè i Alguersuari setzè. Hamilton ha patit una sortida de pista i ha destrossat el morro del seu McLaren.

Actualitzat
Al circuit de Hockenheim s'hi celebra aquest cap de setmana el Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1. Aquest divendres al matí ja s'ha fet la primera sessió d'entrenaments lliures, on el més ràpid ha estat Adrian Sutil. El pilot alemany de Force India ha demostrat ser un dels millors especialistes amb el traçat moll, i ha fet el millor temps per davant de Felipe Massa i Jenson Button.

Ha estat una sessió amb moltes virolles i sortides de pista ja que l'asfalt estava molt mullat, i per tant, s'han pogut treure poques conclusions entre els favorits al títol, que han preferit amagar les seves cartes a l'espera d'una millora de les condicions meteorològiques. Les previsions a l'inici dels entrenaments havien confirmat que la pluja amenaçava de ser-ne una de les protagonistes, i així ha estat.

Lewis Hamilton, líder del Mundial, ha estat un dels més perjudicats per les condicions de l'asfalt. El britànic ha sortit de la pista i ha destrossat el frontal del seu McLaren. Tampoc li han anat massa bé les coses a Fernando Alonso, que només ha pogut marcar el dinovè millor temps. Tot i això, l'asturià ha rodat bastant poc i pot estar tranquil amb el rendiment del Ferrari, ja que el seu company d'equip ha fet el segon millor registre de la jornada.

Pel que fa als dos pilots catalans, De la Rosa ha estat desè i Jaume Alguersuari, setzè. A partir de les dues del migdia es disputarà la segona sessió d'entrenaments lliures, que podran seguir en directe pel 33 i pel web elsesports.cat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut