Bàsquet

Suspesa la final de la Lliga Nacional Catalana ACB que s'havia de disputar aquest diumenge a Reus

El president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, ha anunciat els motius per suspendre el partit entre el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra

Actualitzat

La final de la Lliga Nacional Catalana ACB de bàsquet que havia de disputar el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra aquest diumenge a Reus ha estat suspesa. El president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, ha anunciat els motius de la decisió durant una compareixença a la seu del màxim organisme del basquetbol català:

"Des del mes de setembre, la federació va planificar la celebració de la final a Reus. La Federació Espanyola ens va requerir suspendre la seva celebració. Vistes les conseqüències legals, hem decidit ajornar la final 'sine die'. Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però és el millor per al bàsquet català."

Joan Fa ha demanat disculpes i ha explicat que les gestions amb la FEB i el CSD no han estat positives:

"La FEB ens va recordar que tots els presidents autonòmics vam aprovar les finestres de la FIBA. Hem fet gestions amb la FIBA i el CSD, però no han estat positives. Era molt difícil preveure quines podien haver estat les conseqüències. Tothom intentarà buscar una data alternativa, una solució."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut