Susanna Dinnage, primera presidenta de la història de la Premier League (@premierleague)
Futbol internacional

Susanna Dinnage es converteix en la primera presidenta de la història de la Premier League

Succeeix en el càrrec Richard Scudamore, que ha presidit la lliga anglesa de futbol durant els últims 19 anys

Actualitzat

Susanna Dinnage ha estat nomenada aquest dimarts presidenta de la Premier League, per la qual cosa es converteix en la primera dona de la història que accedeix al càrrec. Dinnage succeeix Richard Scudamore, que ha ostentat aquesta posició durant els últims 19 anys.
   
Dinnage és coneguda pel seu treball dins del grup de comunicació Discovery, on actua com a presidenta de la cadena "Animal Planet", posició que abandonarà per pujar a la butaca de la Premier el pròxim 1 de gener de el 2019. La directiva es va unir a Discovery al 2010; abans va treballar a Channel Five i va iniciar la seva carrera professional en la cadena MTV.
   
Dinnage arriba a la Premier per substituir Scudamore, que va assumir el càrrec el 1999 i va anunciar que renunciaria a la feina a finals d'aquest any. Per tant, es converteix en la primera dona en la història a dirigir la Premier. Abans que ella, només Scudamore i Rick Parry, que seria després president del Liverpool, han presidit aquesta competició.

"És el pinacle de l'esport professional i una oportunitat per liderar una dinàmica i inspiradora organització. És un privilegi", ha declarat la nova màxima executiva de la lliga anglesa.

Anar al contingut