Guardiola. L'any 2013, posa al vestidor de l'Allianz Arena (Font: FC Bayern)
Guardiola. L'any 2013, posa al vestidor de l'Allianz Arena (Font: FC Bayern)
Futbol internacional

Surt a la llum una foto curiosa de Guardiola amb tots els jugadors del Bayern que han deixat el club els últims anys

Una foto on apareix Guardiola al vestidor del Bayern i de fons les imatges de jugadors que han deixat el club es fa famosa a les xarxes socials

Actualitzat

Els aficionats del Bayern es fan ressò aquests dies a les xarxes socials d'una imatge curiosa de Pep Guardiola al vestidor. La fotografia, de l'any 2013, mostra el de Santpedor davant dels armariets del vestidor de l'Allianz Arena i la foto de sis jugadors de l'equip bavarès d'aquell any. Curiosament, cap dels aleshores ídols de l'afició del Bayern són al club. Amb la marxa al Manchester United de Schweinsteiger, l'últim de fer les maletes, ja no en queda cap.

El de Santpedor espera guanyar la Supercopa alemanya l'1 d'agost, títol que ha perdut dos cops consecutius contra el Borussia de Dortmund, després de la gira de l'equip alemany a la Xina i reconduir els ànims dels aficionats, decebuts per la marxa d'aquests jugadors. A més, l'extècnic del Barça busca fer història aconseguint per quart cop consecutiu el títol de la Bundesliga, fita que no ha aconseguit mai cap club alemany.

Anar al contingut