Els jugadors de Suïssa celebren la classificació (EFE)
Els jugadors de Suïssa celebren la classificació (EFE)
Futbol

Suïssa, l'altre equip amb Espanya que ha aconseguit la classificació per a l'Eurocopa quan falta una jornada

Quan falta una jornada per al final de la fase de classificació de l'Eurocopa, dos equips més han aconseguit el bitllet per a la cita francesa de l'estiu del 2016

Actualitzat

En el grup C, amb Espanya com a primera de grup, Ucraïna i Eslovàquia es jugaran a l'última jornada el segon lloc de la classificació que dona un lloc per l'Eurocopa de França del 2016. La sorprenent victòria de Bielorússia davant els eslovacs per 0 a 1, tot i jugar des del minut 65 amb un home menys, ha equilibrat aquesta lluita. Ucraïna, per la seva banda, ha complert a contra Macedònia (2-0).

Suïssa, classificada

Espanya no ha estat l'única selecció que ha aconseguit segellar la seva classificació per l'Eurocopa en aquesta fase prèvia de grups. Suïssa ha estat l'altra ha assegurar-se el bitllet amb un contundent triomf per 7 a 0, amb 7 golejadors diferents, sobre San Marino. Els seus rivals de grup Eslovènia i Lituània han empatat a 1, afavorint el seu propòsit. En aquest mateix Grup C Anglaterra, que ja fa jornades que sap que jugarà l'Eurocopa, ha derrota Estònia per 2 a 0. Els de Roy Hodgson han guanyat els 9 partits que han jugat.

En el Grup G una Àustria que ja està classificada ha esvaït les últimes opcions de Montenegro superant-la 2-3. Rússia, que ha superat Moldàvia (0-2) i Suècia, que ha guanyat 0 a 2 a Liechtenstein amb un gol i un penal fallat d'Zlatan Ibrahimovic, es jugaran el segon i tercer lloc del grup. Una de les dues es classificarà, i l'altra jugarà la repesca.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut