El trident blaugrana ja acumula 12 targetes grogues a la lliga
Barça

Suárez, Neymar i Messi són els jugadors del Barça amb més targetes a la lliga

El trident blaugrana suma un total de 12 targetes aquesta temporada. Suárez n'ha vist 5; Neymar, 4, i Messi, 3, mentre que la "BBC" del Madrid només n'acumula 4.

Xavi LemusActualitzat

Luis Suárez va ser un dels golejadors ahir en la treballada victòria del Barça al camp del Sevilla. L'uruguià, però, també va ser un dels que va veure targeta groga, i ja en suma cinc. Neymar també va ser amonestat i ja en suma quatre i Messi va veure també al Sánchez Pizjuán la tercera cartolina. De fet, els que més targetes acumulen de l'equip blaugrana són els del trident.

Per l'àrbitre aragonès Jaime Latre, una dura entrada sobre Umtiti no era mereixedora de targeta. Per contra, una altra de Neymar, molt semblant, sí que va veure l'amonestació. Ahir, els tres membres del trident van veure una targeta groga.

En el cas de Suárez, per protestar i amb la intenció de forçar-la, en el seu cas la cinquena de la temporada i descansar el dia del Màlaga. La més surrealista de totes va ser la de Messi; l'argentí va rebre una dura entrada de Nzonzi pel darrere que li va trencar els cordons de la bota. En intentar arreglar-ho, Latre va amonestar el capità blaugrana per considerar que perdia el temps. El Barça ja ha anunciat que recorrerà l'amonestació que l'argentí va veure a Sevilla.

El trident blaugrana encapçala la llista de gols i també de targetes de l'equip, amb un total de 12 amonestacions. Per contra, la "BBC" del Madrid només n'acumula 4; l'última ahir, per a Cristiano. En veure-la, va intensificar les protestes i els gestos de desaprovació cap a l'àrbitre Mateu Lahoz, sense cap conseqüència en forma d'expulsió.

Anar al contingut