Luis Suárez ha obert el marcador des del punt de penal (Reuters)

Suárez marca en la victòria de l'Uruguai (2-0) davant la República Txeca

La selecció de l'Uruguai és a la Xina disputant un quadrangular en què participen l'equip local, el País de Gal·les i la República Txeca. Els de Suárez han derrotat els txecs i s'han classificat per a la final del torneig.

La selecció de l'Uruguai ha derrotat la República Txeca (2-0) en una de les semifinals de la Xina Cup 2018, que s'està disputant a Nanning. Els gols de la selecció d'Óscar Tabárez els han marcat el blaugrana Luis Suárez i el davanter del París Saint-Germain Edinson Cavani.

Suárez ha inaugurat el marcador des del punt de penal el minut 10. El porter Pavlenka havia envestit el davanter blaugrana, que ha convertit la pena màxima amb un xut alt i col·locat.  El jugador del Barça també ha participat en el segon gol. Ha pentinat una pilota que Cavani ha rematat de xilena convertint una diana espectacular. Era el minut 37.

El davanter del Girona Christian Stuani ha entrat en el terreny de joc al minut 79 en un triple canvi: Maxi Gómez, Cebolla Rodríguez i Stuani han substituït Suárez, Cavani i Betancur. El partit s'ha disputat al Guangxi Sports Center de Nanning. L'Uruguai disputarà la final d'aquest torneig amistós contra el País de Gal·les, que va derrotar la Xina (6-0) en la primera semifinal.