Girona

Stuani s'entrena amb el grup mentre que Portu fa treball específic al gimnàs

Eusebio ha dirigit un nou entrenament amb la vista posada en els jugadors blanc-i-vermells que són dubte per al duel contra l'Espanyol

Actualitzat

Nova sessió d'entrenament del Girona a les instal·lacions de La Vinya. Els homes d'Eusebio s'han exercitat per encarar el complicat repte de convertir-se en el primer equip de la Primera Divisió que no surt escaldat del RCDE Stadium, i és que fins ara ningú ha estat capaç de sumar cap punt a l'estadi del conjunt blanc-i-blau.

Cristhian Stuani ha completat l'entrenament sense problemes, de manera que podria tornar als terrenys de joc després de la lesió justament a la que va ser casa seva durant tres temporades, quan l'uruguaià defensava els colors del conjunt perico.

D'altres jugadors que, ara com ara, són dubte per al compromís de Lliga de diumenge són Portu, que ha fet treball específic al gimnàs, i Douglas Luiz, que ja trepitja gespa després de lesionar-se en el partit de Copa del Rei que el Girona va jugar contra l'Alabès el 31 d'octubre passat.

Àlex Granell: "El Girona és capaç de guanyar en qualsevol camp"

El jugador blanc-i-vermell admet que el camp de l'Espanyol és un fortí però confia que el seu equip trobarà la manera de superar el conjunt blanc-i-blau:

"L'Espanyol està en una dinàmica molt positiva. Hi anem amb tota la il·lusió perquè tenim un Girona capaç de guanyar en qualsevol camp. Tenen moltes capacitats, dominen la creació i la possessió però el Girona té armes per parar-los, tirarem de cor i d'il·lusió"

 

 

 

Anar al contingut