Stuani, durant la roda de premsa a la Ciutat Esportiva
Espanyol

Stuani: "No volem que ens passi el mateix de la temporada anterior"

El davanter uruguaià, que s'ha incorporat aquest dimarts als entrenaments de l'Espanyol, ha recordat que l'ambició de l'equip ha de ser màxima

Actualitzat

Lluny d'Europa i del descens, l'Espanyol busca una motivació per al tram final de la Lliga. Desenes d'aficionats han volgut transmetre un missatge d'ànim a la plantilla blanc-i-blava aquest dimarts al matí. També Eric Bailly, que ha visitat els seus excompanys a la Ciutat Esportiva. Sergio García afina la posada a punt i encara té marge perquè l'Espanyol no té partit fins dilluns, contra l'Elx. Aquest dimarts, per cert, ha tornat el primer internacional, Cristhian Stuani, que ha recordat que no pot passar el mateix de l'any passat.

"En les últimes jornades vam aconseguir molt pocs punts i ara hem de sumar la màxima quantitat possible perquè encara no hem aconseguit la permanència matemàtica. Posarem èmfasi a reforçar-nos anímicament i físicament", ha explicat. "No volem que ens passi el mateix de la temporada anterior", ha repetit diverses vegades.

El futbolista uruguaià, que s'ha reincorporat a la disciplina de l'Espanyol després de concentrar-se amb la seva selecció, ha reconegut que no serà fàcil. "Sabem que serà dur, serà una gran prova", ha admès dels jugadors més determinants de la plantilla.

Stuani ha subratllat que, al marge d'objectius concrets, l'ambició de l'equip ha de ser màxima: "No és el mateix quedar per sota dels deu primers que al davant. Cal acabar bé la Lliga i procurar que la gent se'n vagi contenta a casa. Vam donar alegries en la Copa i al final es veurà el que vam fer bé i malament".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut