Girona

Stuani no entra en la convocatòria del Girona contra l'Atlètic de Madrid i Muniesa torna a la llista

L'uruguaià encara no està recuperat després del cop rebut davant el Las Palmas i Pablo Machín ha confirmat Michael Olunga com a davanter titular al Wanda Metropolitano

Actualitzat

Cristhian Stuani, que no s'ha entrenat aquesta setmana després del fort cop al cap que va rebre durant el partit contra el Las Palmas, és la principal absència en la llista de convocats del Girona per al partit d'aquest dissabte (16.15) al camp de l'Atlètic de Madrid.

El seu lloc a la llista l'ocupa Larry Kayode, però qui el substituirà en l'onze inicial serà Michael Olunga, autor de tres gols contra l'equip canari. Així ho ha confirmat Pablo Machín en roda de premsa: "Stuani s'ha anat entrenant suau, però no acaba d'estar del tot recuperat. Per prudència hem optat perquè no entrés. Kayode era el recanvi més habitual, però ha arribat tard i Olunga ha aprofitat la seva oportunitat", ha comentat. El tècnic del Girona ha recordat que espera reforços a nivell ofensiu.

L'altra gran novetat al marge del davanter nigerià és Marc Muniesa, que no juga des que es va lesionar en el partit contra l'Alabès, al desembre, i que al Wanda Metropolitano pot recuperar el seu lloc a l'equip titular del Girona.

Alcalà fa part de l'entrenament

La reaparició de Pedro Alcalá també està una mica més a prop: el central murcià, lesionat des de finals de setembre, ha fet aquest divendres part de l'entrenament amb el grup.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut