Stuani tornarà a l'equip (EFE)
Girona

Cristhian Stuani es prepara al marge del grup però la seva participació a Sevilla no perilla

El "pichichi" va ser substituït en els últims minuts del partit contra l'Athletic després de fer dos gols més i arribar a la xifra de 12

Josep M. PuigActualitzat

El "pichichi" Cristhian Stuani no s'ha exercitat amb la plantilla del Girona en l'entrenament matinal i ha fet exercicis específics en la primera sessió d'entrenament per preparar la visita al camp del Sevilla de diumenge (12.00).

El jugador uruguaià va fer dos gols més en l'últim partit contra l'Athletic i, amb 12 gols, ja ha arribat al seu sostre històric personal a Primera Divisió. Stuani, que va ser substituït per Olunga en la recta final del partit, ha preferit preparar el pròxim matx a part del grup i recuperar-se per afrontar al cent per cent la visita al camp del Sevilla. La seva participació, per tant, no perilla. 

Qui no podrà jugar serà el carriler Maffeo, que en l'últim partit va veure la cinquena targeta groga.

La resta de la plantilla s'ha entrenat amb l'absència només de Kayode, que segueix el seu procés de desvinculació del Girona. De moment encara no s'ha oficialitzat la seva sessió a l'Amiens. Mentrestant, el jugador nigerià s'entrena fora de la plantilla, individualment, per no perdre la forma.

Anar al contingut