Espanyol

Stuani és operat amb èxit de la fractura al pòmul i tornarà a entrenar-se amb el grup els pròxims dies

El davanter uruguaià de l'Espanyol Christian Stuani ha passat aquest dissabte al matí pel quiròfan de la Clínica Quirón de Barcelona, on l'han operat de la fractura a l'arc zigomàtic, pròxim al pòmul dret, que es va fer diumenge passat a Granada. Stuani es podrà reincorporar als entrenaments els pròxims dies i estarà disponible per al pròxim partit de Lliga contra el Reial Madrid, però encara haurà de jugar amb la màscara protectora.

Actualitzat
El davanter uruguaià de l'Espanyol Christian Stuani ha passat aquest dissabte al matí pel quiròfan de la Clínica Quirón de Barcelona, on l'han operat de la fractura a l'arc zigomàtic, pròxim al pòmul dret, que es va fer diumenge passat a Granada.

El futbolista uruguaià estarà ingressat al centre unes hores i en els pròxims dies podrà reincorporar-se sense problemes als entrenaments. En principi, Stuani s'exercitarà amb normalitat i estarà disponible per al pròxim partit de Lliga contra el Reial Madrid, tot i que haurà de fer-ho amb màscara protectora.

Stuani ha estat intervingut pel doctor Jordi Garcia Linares, de l'equip de Cirurgia Maxil·lofacial del metge Javier González Lagunas. L'operació, amb cirurgia mínimament invasiva, ha obligat a aplicar tres punts de sutura. Les sensacions del futbolista, que ahir contra del Sevilla ja va jugar amb protecció, són positives.

Empat estèril

Després de cedir un empat contra el Sevilla a Cornellà-el Prat, l'Espanyol continua a la zona de descens i ara és penúltim, amb 11 punts, els mateixos que té el cuer, que és el Dépor i que jugarà aquest diumenge al camp de l'Atlètic de Madrid. Per sobre hi té el Granada, amb 12 punts i, ja fora del descens, el Mallorca, amb 13.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut