Lara Arruabarrena ha perdut davant Barbora Strýcová per 6-4 i 6-4 (EFE)
Tenis

Strýcová guanya Arruabarrena i Espanya haurà de lluitar per la permanència en la Copa Federació

Strýcová s'ha imposat en 1 hora i 54 minuts a Lara Arruabarrena per 6-4 i 6-4, i ha posat el 3-1 definitiu. El conjunt espanyol haurà de lluitar per la permanència

Barbora Strýcová ha superat a Lara Arruabarrena per 6-4 i 6-4 i ha eliminat el conjunt espanyol de la Copa Federació. Strýcová s'ha imposat a la tenista basca en 1 hora i 54 minuts i abans, Karolína Plísková ja havia derrotat Garbiñe Muguruza per 6-2 i 6-2, per avançar el conjunt txec per 2-1.

El quart partit de la serie entre Strycova i Arruabarrena ha estat igualat i una de les grans diferències entre ambdues jugadores ha estat l'encert de la txeca a l'hora de pujar a la xarxa. Strycova ha aconseguit emportar-se la primera mànega després de trencar-li el servei en el setè joc a Arruabarrena. En la segona mànega amb un 5-2 la jugadora basca ha aconseguit per primera vegada trencar el servei a la seva rival, però la reacció d'Arruabarrena ha arribat massa tard.

Amb aquesta victòria la República Txeca es classifica per a jugar les semifinals del Grup Mundial i el conjunt espanyol haurà de lluitar per la permanència en el Grup Mundial de la Copa Federació.

Les jugadores de la República Txeca s'enfrontaran amb les guanyadores dels partits que disputen a Maui els Estats Units i Alemanya, que de moment guanyen les nord-americanes per 1 a 0.

Espanya guanya en dobles

Maria José Martínez i Sara Sorribes han vençut en dobles el tandem format per Lucie Safarova i Katerina Siniakova per 6-3, 4-6 i 10-7 maquillant el còmput final de l'eliminatòria (3-2).