Motociclisme

Stoner, Bradl i Cortese dominen en la primera jornada d'entrenaments a Xest

Marc Márquez confia en una recuperació miraculosa que li permeti fer els qualificatoris de Xest dissabte i córrer diumenge. El de Cervera encara hi veu doble. Aquest divendres ha estat pendent dels entrenaments, que ha dominat Stefan Bradl, que ha fet el millor temps a les dues sessions. En moto GP Stoner, Pedrosa i Rossi han estat els més ràpids. En 125 cc, Cortese i Zarco han estat els més ràpids. Viñales ha fet el vuitè millor temps i Terol el desè.

Actualitzat
Stefan Bradl ha estat més estona assegut al box que no pas a sobre de la moto, però n'ha tingut prou per marcar el millor temps en la primera sessió d'entrenaments. L'equip de l'alemany ha minimitzat els riscos i és que l'escuderia de Márquez ja dóna per tancat el gran premi; només una recuperació miraculosa li faria fer, aquest dissabte, la qualificació de Moto2. En aquesta categoria l'equip Gresini ha homenatjat Marco Simoncelli amb una decoració especial. És un exemple més de la gran quantitat de mostres de suport. La seva moto era al taller amb una pancarta al darrere. Aoyama, company d'equip, porta un carenat amb aquesta dedicatòria, "Adéu, Marco, un dels nostres".
 
Rossi lluirà aquest dissabte un casc especial, i Loris Capirossi, que s'acomiada de la competició, ho fa amb el dorsal 58, el número de Simoncelli.

Aquest divendres el més ràpid en MotoGP ha estat Álvaro Bautista, amb Suzuki, Pedrosa és novè i Toni Elías, que ha caigut, tanca la classificació. Ben Spies també ha anat a terra, el seu company Jorge Lorenzo no hi participa per lesió.

En 125, Sandro Cortese ha estat el millor, Zarco és tercer i Terol, dotzè. El valencià s'hi juga el títol i s'ho ha pres amb molta calma en unes condicions molt complicades per culpa de la pluja, que ha provocat nombroses caigudes. Viñales ocupa la desena plaça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut