Stóitxkov es mostra optimista amb la situació actual del Barça
Barça

Stóitxkov: "Sóc optimista amb el Barça"

L'exjugador del Barça lloa la feina que està fent Luis Enrique i no vol ni sentir parlar de cap mena de crisi

Actualitzat

Hristo Stóitxkov ha visitat el plató d'"El Club de la Mitjanit" i, una vegada més, no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar. Pur estil del búlgar.

Sobre el Barça actual, l'exblaugrana no vol sentir parlar ni de crisi ni de final de cicle. I s'esforça a recordar que el FC Barcelona ja té un lloc a la final de la Copa, és segon a la Lliga i, a la Champions League, tot i que no ho té fàcil, encara hi ha marge per a la remuntada: "El partit del PSG és enganyós. Un dia l'any pots perdre 4-0, però també pots guanyar 5-0. Sóc optimista."

Per això, Stóitxkov voldria veure Luis Enrique assegut durant molts anys a la banqueta blaugrana: "El Barça té corda. Tot el que ha fet Luis Enrique pel club és benvingut. Si no vol seguir, 'chapeau' per ell".

En el 25è aniversari de la primera Lliga de Campions del Barça, la primera final de Wembley, el búlgar dibuixa un gran somriure a la seva cara en el moment de recordar-la i revela un detall dels instants previs al mític gol de Koeman: "La falta de Koeman no estava planejada. Bakero discutia amb l'àrbitre per la tanca i vaig dir: Ronald, és teva". Des de llavors, l'exblaugrana ha confessat que compleix amb un ritual per commemorar la gesta: "Cada 20 de maig em llevo i obro una ampolla de xampany."

Anar al contingut