Bàsquet

Stephen Curry trenca el seu propi rècord de triples en una temporada a l'NBA quan queden 24 partits de lliga regular

El base dels Golden State Warriors, l'MVP de la Lliga regular passada, protagonitza una gran temporada. Aquesta matinada ha trencat el seu propi rècord de triples. Quan falten 24 partits per arribar als "play-offs", tot fa pensar que el seu registre final pot ser d'escàndol.

Actualitzat

Stephen Curry ha trencat el seu propi rècord de triples en una sola temporada (compten només els partits de lliga regular) amb 288, quan encara falten 24 partits per arribar als "play-offs". L'estrella dels Golden State Warriors, a més, ha batut la seva pròpia marca amb estil. Contra els Oklahoma City Thunder, ha anotat 12 dels 16 llançaments de 3 punts que ha intentat i ha igualat el registre que tenien Kobe Bryant i Donyell Marshall de més cistelles triples convertides en un sol partit. Així s'ha convertit en el primer de la història que ha anotat 10 o més triples en dos partits seguits (li va clavar 10 als Orlando Magic, dijous) i ha mantingut la millor ratxa de partits seguits anotant com a mínim una cistella de 3 punts, amb 129 de seguits.

L'últim, a més, ha estat el que ha donat el triomf al seu equip, en els últims segons de la pròrroga, per 118 a 121, i els ha classificat matemàticament per als "play-offs". Al començament del tercer quart, el base s'ha torçat el turmell. Després de 5 minuts a la banqueta ha tornat per anotar 31 punts. Curry ha tancat la seva nit màgica amb un total de 46 punts després dels 51 que va anotar dijous contra els Orlando Magic i els 42 que va sumar dimecres contra els Miami Heat. En els 11 partits que ha disputat aquest mes de febrer no ha baixat dels 23 punts. Les estadístiques d'aquest mes de febrer han estat de 36,6 punts per nit, amb un encert del 53,6% en els llançaments de llarga distància.

La franquícia californiana també va camí de batre un altre rècord, el de més victòries en una lliga regular. En aquests moments, l'equip ha guanyat 53 dels 58 partits que ha jugat. La millor marca històrica la tenen els Chicago Bulls de Michael Jordan, que la temporada 1995-96 van tancar aquesta primera fase de la temporada amb un registre de 72 victòries i 10 derrotes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut