Stefan Effenberg va ser capità del Bayern de Munic (Reuters)
Stefan Effenberg va ser capità del Bayern de Munic (Reuters)
Futbol Internacional

Stefan Effenberg critica l'obsessió de Guardiola per mantenir la possessió de la pilota

L'excapità del Bayern de Munic creu que de vegades això no surt bé i recorda la semifinal contra el Reial Madrid de l'any passat en què els bavaresos van caure per un contundent 5-0 al global de l'eliminatòria

Actualitzat

Stefan Effenberg ha criticat, en una entrevista concedida a la revista alemanya "Kicker", l'estil de joc del Bayern de Munic i l'obsessió per la possessió del seu entrenador, Josep Guardiola. L'excapità bavarès ha afirmat que cal variar la manera de jugar segons el rival, ja que "actualment el Bayern té entre el 65 i el 70 per cent de la possessió", però això no sempre surt bé. Per aquest motiu, Effenberg ha recordat la semifinal contra el Reial Madrid de l'any passat, en què l'equip alemany va caure per un contundent 5-0 al global de l'eliminatòria.

L'excapità del Bayern també ha criticat les constants instruccions que Guardiola dóna des de la banda als seus jugadors. "Has de confiar en els teus jugadors, que es preparen durant dies per al partit", ha afirmat. Effenberg tampoc veu de bon ull les contínues protestes que el de Santpedor fa al quart àrbitre, ja que representa la "pressió a què ell mateix se sotmet".

Amb relació a les semifinals davant del Barça, Stefan Effenberg ha destacat el conjunt blaugrana com a favorit per arribar a la final. Aquesta eliminatòria serà, per a Guardiola, el gran "examen" que ha de passar al capdavant de l'equip bavarès.

Anar al contingut