Ciclisme

Steegmans guanya la segona etapa del Tour a Bèlgica, mentre Cancellara continua líder

El belga Gert Steegmans s'ha adjudicat la segona etapa del Tour de França, que, precisament, s'ha disputat a casa seva, a Bèlgica, amb un recorregut de 168 quilòmetres entre Dunkerque i Gant. El corredor del Quickstep ha estat el més ràpid en l'esprint final, d'un grup de ciclistes que han pogut evitar una caiguda massiva als carrers de Gant. Steegmans ha superat, a més, el seu company i cap de files Tom Boonen. Mentrestant, Fabian Cancellara, que s'ha vist implicat en la caiguda, continua amb el mallot daurat de líder del Tour.

Actualitzat

L'etapa ha estat marcada per l'escapada de Rubén Pérez, Hervé i Sieberg, que han rodat més de 150 quilòmetres escapats, però els han atrapat a 5 quilòmetres de la meta. A 3 quilòmetres per al final de l'etapa, hi ha hagut una caiguda massiva que ha trencat el grup en dos blocs.

Steegmans ha estat el més ràpid, i ha superat Tom Boonen. Óscar Freire, mal col·locat en l'esprint final, ha quedat novè.

A la classificació general no hi ha canvis importants i el suís Fabian Cancellara es manté líder amb 13 segons de marge sobre l'alemany Andreas Kloden i 21, sobre David Millar.

Eduard Gonzalo, baixa 3 setmanes

El català Eduard Gonzalo, que diumenge es va haver de retirar del Tour per una caiguda, ja és a Barcelona i s'ha confirmat que té una luxació a l'espatlla que el tindrà tres setmanes de baixa.

 

Anar al contingut