Espanyol

Sporting i Espanyol firmen un empat que no serveix a cap dels dos equips (1-1)

L'Espanyol ha sumat un punt al camp de l'Sporting que no l'acosta prou a les posicions de competició europea. Als asturians, aquest punt tampoc no els acosta gaire a la salvació

Daniel AlentoActualitzat

L'Espanyol ha empatat al camp de l'Sporting (1-1), un resultat que no serveix als interessos de cap dels dos equips. Els visitants, que veuen allunyar-se el somni de jugar a Europa, i els de casa, que necessiten sumar de tres en tres per seguir pensant en la salvació. L'onze de Quique Sánchez Flores ha presentat només una variació respecte el que va perdre dissabte contra l'Atlètic, la de Marc Navarro en el lloc de Javi López. Els altres 10 titulars han estat Diego López a la porteria, David López, Diego Reyes i Aaron acompanyant Navarro en la defensa, Javi Fuego, Víctor Sánchez, Piatti i Jurado en el mig del camp i Gerard Moreno i Felipe Caicedo de davanters.

Els asturians han carregat el seu joc ofensiu per la banda esquerra, buscant l'exespanyolista Burgui com el seu home més incisiu. Una passada seva en el minut 12 ha permès el català Víctor Rodríguez posar a prova Diego López amb un xut perillós que el porter blanc-i-blau ha aconseguit desviar. Els de Rubi tenien el domini del joc. En el minut 15 Javi Fuego ha vist la targeta groga per una falta aturant una contra de Víctor Rodríguez. Una badada de l'exblaugrana Douglas un minut més tard ha donat peu a Felipe Caicedo per fer una passada a l'àrea petita per Marc Navarro. El lateral, a cama canviada, ha xutat fora.

En el minut 29, novament Diego López ha tingut feina, ara davant d'una rematada de cap de Duje Cop. En la resposta de l'Espanyol, Marc Navarro tot sol dins l'àrea petita no ha aprofitat una claríssima ocasió amb una rematada de cap molt desviada. En el 36, Gerard Moreno no ha pogut resoldre davant Cuéllar. Semblava que l'Espanyol començava a dominar, però en el minut 39 Víctor Rodríguez ha marcat per l'Sporting amb un xut directe d'una falta escorada a l'esquerra. La tanca de dos jugadors s'ha obert, i Diego López no ha tapat bé el pal curt.

L'empat de l'Espanyol

Just abans de començar la segona meitat, Leo Baptistao ha entrat en el lloc de Caicedo. La presència del brasiler en el joc d'atac espanyolista s'ha fet evident ben aviat. En el minut 48 Jurado ha tingut la primera ocasió després del descans pels visitants, però ha xutat fora. La segona ha estat la bona, en el minut 55, quan Gerard Moreno ha aprofitat la passada en profunditat de Baptistao per superar la sortida de Cuéllar amb una finta i marcar a porteria buida.

En un servei de falta lateral de Jurado en el minut 61, Cuéllar ha enviat a còrner de forma molt apurada una gran rematada de cap de Moreno. L'Espanyol s'ha posicionat al darrere per jugar amb els nervis d'un Sporting que ha tingut una claríssima ocasió per avançar-se en el minut 65, quan Cop tot sol davant Diego López no ha encertat a rematar una bona passada de Canella. En el minut 75 ha arribat el segon canvi de Sánchez Flores, quan Melendo ha substituït Piatti.

Sis minuts més tard Víctor Sánchez ha vist una targeta groga per una falta sobre Sergio Álvarez. El migcampista blanc-i-blau s'ha fet mal en la jugada i ha estat atès a la banda, però ha pogut reincorporar-se al joc. Els López han acabat amb les últimes ocasions de l'Sporting, totes dues a peus de Burgui. La primera, una contra en el minut 88 que el central David ha enviat a córner. La segona, tot seguit, un xut refusat pel porter Diego en una gran intervenció.